Türkiye’de ilk! Ticari Siber Güvenlik Paket Poliçesi

Geçtiğimiz yıl Avrupa’ya düzenlenen siber saldırıların %77’sinin hedefinde Türkiye’nin bulunduğunu biliyor musunuz?

“Türkiye’de ilk ve tek” olan ürünümüz Ticari Siber Güvenlik Paket Poliçesi ile ticari işletmelerin ve KOBİ’lerin siber saldırılardan korunmaları artık mümkün.

Ticari Siber Güvenlik Paket Poliçesi ürünümüz ile ticari işletme ve KOBİ'lerin karşı karşıya kalabilecekleri siber güvenlik risklerine yönelik geniş kapsamlı koruma paketini alternatifli limitlerle ve uygun prim seçenekleri ile sunuyoruz.

Ticari Siber Güvenlik Paket Poliçesi ürünümüzün tanıtım videomuza erişmek için tıklayın.

Başvurunuz şirketimize ulaştıktan sonra, kişisel bilgileriniz ve başvurunuz talep ve şikayet sistemimizde kayıt altına alınacaktır. Size de talep veya şikayetinizin şirketimize ulaştığına dair bilgilendirme SMS veya e-postası gönderilecektir. Kaydınız ilgili birim tarafından değerlendirildikten sonra tarafınıza varsa ek bilgi talebi için dönüş yapılacak, ek bilgi talebi ihtiyacı yok ise sonuç bildirimi SMS veya e-posta ile iletilecektir. Bildiriminize ilişkin çözüm önerisi en kısa sürede sizinle paylaşılacaktır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki detaylı bilgilendirmeye https://www.anadolusigorta.com.tr/tr/yasal-bilgilendirme/kvkk adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Güvenlik Kodu 19 + 3 = ?
Bu site, Bulut Web Site Web Tasarım Sistemi kullanmaktadır.
Şimdi Ara Canlı Yardım